SHOWS 2015

12 December Voor mij was dit de laatste show van het jaar en dat is de welbekende WINNERSHOW in de RAI te Amsterdam. KM voor de Akita's en Shiba's was Mevr. T. Hensema (NL) en super trots om te vermelden dat onze Akita Haruka JEUGDWINSTER 2015 werd + beste jeugdhond en uiteindelijk ook beste teef met nog een titel erbij van WINSTER 2015...in 4 shows heeft Haruka 6 CAC's behaald en 3 titels: NL's jeugdkampioen '15 en jeugdwinster + Winster '15 en dit voor de leeftijd van 1 jaar! Na de Akita's waren de Shiba's aan de beurt en Mara-shimas Genbu Go van Wim & Julia Kusters werd Jeugdwinner 2015 en onze Hasha werd WINNER 2015 en BESTE VAN HET RAS....wat een mooie afsluiter van een super succesvol jaar...wat kan dit jaar nog overtreffen? We blijven onze best doen en gaan er gewoon weer voor in 2016!

Haruka HarukaBob&bos

  Hasha Hasha

11 december Eind van het jaar hebben we altijd onze thuiswedstrijd in de RAI te Amsterdam. Vandaag was de eendaagse CACIB show ( De Holland Cup Show). KM voor de Akita's was Dhr. E. Verschoor (NL) en onze Haruka kreeg 1-U in de jeugdklas en dat was haar 3de jeugdpunt en is hiermee NEDERLANDS JEUGDKAMPIOEN geworden en werd beste teef met het CAC en beste jeugdhond. KM voor de Shiba's was Mevr. E. Upmeijer (NL) en onze Hasha werd beste reu met CAC + CACIB en uiteindelijk beste van het ras. De rasgroepkeuring werd gedaan door Mevr. A. Kammerscheid-Lammers (D) en zij maakte Hasha 3BIG.

Haruka Hasha Hasha

5/6 december Ik ging met mijn vriendin Edith naar de dubbele show in Wels ( Oostenrijk)...We hadden heerlijk hotel en goed weer en de km op zaterdag was Dhr. G. Ionescu (RO). Mara-shimas Enrai kreeg het CAC in de tussenklas en onze Kuroichi kreeg het CAC in de kampioensklas, maar onze Hasha werd 1ste in de open klas en werd uiteindelijk beste reu met het CAC + CACIB + BOB. Onze Aka werd beste teef met het CAC + CACIB en onze Kira kreeg het CAC in de kampioensklas en is hiermee OOSTENRIJKS KAMPIOEN geworden. Volgende morgen niet naar de show gegaan, maar richting huis daar we alle punten binnen hadden..:-)

Enrai Kuroichi Hasha

Aka Kira Hasha

28 november De jaarlijkse kampioensclubmatch van de Nippon inu gehouden in het dogcentrum te Zaltbommel. Keurmeester voor de Shiba was Mevr. S. Faust van Duitsland met een inschrijving van 41 Shibas!! Beste reu met dubbele CAC werd Mara-shimas Genbu Go van Wim & Julie Kusters en waar ik mede-eigenaar van ben...het reserve CAC ging naar onze Hasha ( Mara-shimas Hasha Go). Onze Aka deed het ook super en werd 1ste in de tussenklas en kreeg uiteindelijk het reserve CAC...maar onze Kira ( moeder van Genbu) werd beste teef met dubbele CAC en beste van het ras. Uiteindelijk maakte de km Mevr. Hassi Assenmacher-Feyel (D) onze Kira BEST IN SHOW!!! Fantastische resultaten weer en het was een super mooie dag met fokkers en vrienden..:-)

Kira BISS

Genbu & Hasha

14 & 15 november Ik ging met Rianne naar de dubbele CAC/CACIB show in Karlsruhe (D) . Ik had Hasha ( Mara-shimas Hasha Go) mee en Rianne Sunny ( Mara-shimas Shining Miracle). Op zaterdag was de CACIB show en KM was Dhr. H. Kliebenstein (D). Onze Hasha kreeg het VDH + CAC + CACIB + BOB. Sunny kreeg het reserve VDH in de tussenklas. Volgende dag was de CAC show en KM was Dhr. L. Jancik uit Tsjechie. Onze Hasha kreeg wederom het VDH + CAC + BOB en Sunny het reserve VDH in de tussenklas. We hebben een super gezellig weekendje gehad samen..:-)

Hasha

7 & 8 november Internationale show in Bleiswijk (NL). Ik had Hasha ( Mara-shimas Hasha Go ) mee, Hasha is broer van onze Aka ( Mara-shimas Akiakane Go JWW'15) en terug bij ons sinds 10 oktober. Ik had ook onze Akita teef Haruka ( Haru No Kaze Go Awakoku Hikarinomiya) mee en zij mocht voor het eerst in de jeugdklas. KM voor de Akita's en Shiba's was Dhr. J. Meijerink (D) en onze Haruka deed het super door beste teef te worden met het CAC. Onze Hasha deed het ook super en kreeg het CAC + CACIB + BOB. De groep werd gekeurd door Dhr. Meijerink en hij maakte Hasha BESTE VAN RASGROEP 5....Hasha eindigde 9BIS...fantastisch!! Volgende dag was de KM voor de Akita's en de Shiba's Dhr. V. Veiga uit Portugal en onze Haruka ging zelfs all the way door het CAC te pakken voor beste teef en uiteindelijk werd ze BESTE VAN HET RAS. Onze Hasha deed het wederom fantastisch en kreeg het CAC + CACIB + BOB en in de rasgroep behaalde hij een mooie 2BIG....Keikapot van deze dagen, maar super tevreden met de resultaten..:-)

Haruka

Hasha

17 oktober De alom bekende BUNDESSIEGER show gehouden in de Westfallenhallen in Dortmund (D) Km was Dhr. Garcia van Spanje en ik had Kuroichi en Kira mee. Onze Kuroichi werd 1ste in de open klass en uiteindelijk beste reu met dubbele CAC + CACIB en BOS. Onze Kira werd 2de in de kampioensklas en het reserve VDH telde voor hele punt en hiermee is Kira DUITS KAMPIOEN geworden..:-)

Kuroichi Kira

11 oktober De jaarlijkse kampioensclubmatch van de NVAI wordt altijd gehouden in de sporthal van Beusichem. Km was Dhr. J. Schepers van Nederland. Ik had Kuroichi, Keni, Aka en Molly mee en natuurlijk mijn maatje Chantal. Mara-shimas Banshuu in eigendom van Jan & Rianne v/d Akker werd 1ste in de jeugdklas en onze Kuroichi deed het wederom super en werd 1ste in de open klas, onze Keni werd 1ste in de kampioensklas...Onze Aka werd 1ste in de tussenklas en Molly 1ste in de kampioensklas....Hierna moesten de 1sten van alle klassen het tegen elkaar opnemen en onze Kuroichi werd beste reu met het dubbele CAC en is hiermee Nederlands kampioen geworden en gekwalificeerd voor de tophond van het jaarshow:-) Onze  Keni werd reserve reu. Daarna was het de beurt aan de teefjes en onze Molly werd beste teef met het CAC. Uiteindelijk werd Kuroichi BESTE VAN HET RAS!!! Het was een mooie dag in goed gezelschap..:-)

Kuroichi Molly & Kuroichi

3/4 oktober Wederom een dubbele internationale show in NL, ditmaal in Zwolle. Ik had alleen Keni en Kuroichi mee en de km op zaterdag was Mevr. Ahlman-Stockari van Finland. Onze Kuroichi werd 1ste in open klas en kreeg reserve CACIB en onze Keni kreeg het CAC + CACIB en werd beste van het ras. In de groepskeuring , gekeurd door Mevr. E. Upmeijer werd Keni BESTE VAN RASGROEP 5 en hiermee gekwalificeerd voor de tophond van het jaarshow en door BIS keurmeester R. Doedijns 5de BEST IN SHOW!! Fantastisch..:-) Volgende dag was km P. Heikonen uit Finland en kreeg Kuroichi het reserve CAC, maar volle CACIB.

Kuroichi Keni

26/27 september Dit weekend dubbele internationale show in Maastricht en ik had Kuroichi, Aka en onze Japanse Akita "Haruka "mee. Op zaterdag was de km Mevr. I. Narits (LT) en onze Kuroichi kreeg het CAC + CACIB en werd beste van het ras. Onze Aka werd beste teef met het CAC + CACIB. Onze Haruka werd beste puppy van het ras. Op zondag was de km Mevr. Echieme van Japan en wederom werd onze Kuroichi beste van het ras met het CAC + CACIB en Aka beste teef met het CAC + CACIB. Ook werd onze Haruka weer beste puppy van het ras. Het was weer een mooi weekend met fantastische resultaten..:-)

Kuroichi & Aka Haruka

20 september Ik ging met Kuroichi, Aka en Kira naar de kampioensclubmatch gehouden door de Duitse Shibaclub in Epfenbach (D). Keurmeester was Dhr. Rudi Hartmann uit Duitsland. Onze Kuroichi deed het fantastisch en werd beste van het ras met het CAC en CLUBSIEGER 2015. Onze Aka werd 2de in haar klasse en onze Kira werd beste teef met het CAC en CLUBSIEGERIN 2015.

Kira Kuroichi

12 september Vandaag was het de beurt om naar de "GREEN SHOW" in Libramont (B) te gaan. Ik was daar met Keni en Molly en KM was Mevr. V. Kluniece (LV). Onze Keni kreeg het CAC + CACIB en BOB en is hiermee BELGISCH KAMPIOEN geworden..:-) Onze Molly stond er perfect bij en werd beste teef met het CAC + CACIB + BOS. In de groepskeuring behaalde Keni een mooie 3BIG.

  Molly Keni

29 augustus Ik ging met Chantal naar de Benelux winnershow in Luxemburg met Bono, Keni, Aka en Kira. Ik had ook Kuroichi mee die ik 25 augustus uit Japan had opgehaald. KM was Mevr. D. Steffen uit Zwitserland en Bono kreeg het CACL + reserve CACIB. Onze Kuroichi deed het super in een grote open klas en werd 2-U. Onze Keni kreeg het CACL + CACIB + nieuwe titel erbij van: BW-LUX'15. Onze Aka kreeg het CACL + reserve CACIB en Kira wrd 2de in de open klas. Keni werd BOB en is hiermee LUXEMBURGS KAMPIOEN geworden..:-)

Keni & Bono Keni BOB

  Kira Kuroichi

9 augustus Ik ging met Keni, Bono, Aka en Kira naar de show in Ludwigshafen (D). Km was Dhr. T. Jakkel (H) en  Bono kreeg het VDH + reserve CAC+CACIB, Keni kreeg het VDH + CAC + CACIB + BOB en is hiermee DUITS KAMPIOEN geworden..:-) Kira kreeg het VDH + reserve CAC + CACIB, onze Aka kreeg het VDH + CAC + CACIB + BOS...
1/2 augustus Wederom een dubbele show, maar dit keer in Bremen ( Duitsland). Ik had Bono ( Akafukuryuu Go Saitama Katou), Aka ( Mara-shimas Akiakana Go ) en Kira ( Choufume Go Shirakayasou) mee. De eerste dag was de internationale show en km was Dhr. S. L÷venkjaer uit Denemarken. Onze Bono werd beste reu met het CAC + VDH + CACIB, onze Kira werd 2de in kk met reserve VDH en onze Aka deed het wederom super en werd beste teef met het CAC + VDH + CACIB en uiteindelijk BOB. Volgende dag was de nationale show en km was Dhr. F. Klindrup van Denemarken. Onze Bono werd 2de in tussenklas en Aka VDH + reserve CAC en Kira werd 3de in kk. Super tevreden met wederom fantastische uitslagen..:-)

Aka Kira

Aka & Bono

25/26 juli Dubbele internationale show in Rotterdam....lekker dicht bij huis na die verre reizen van de laatste maanden. Ik had Bono ( Akafukuryuu Go Saitama Katou) en Aka ( Mara-shimas Akiakane Go ) mee. Op zaterdag was de km Mevr. J. Lawless van Ierland en onze Bono werd 2 uitmuntend in tussenklas en het reserve CACIB. Onze Aka werd beste teef met CAC + CACIB. Volgende dag ging Chantal gezellig mee en Rianne was er ook en  km was Dhr. Staunskjaer uit Denemarken. Onze Bono deed het super en kreeg het reserve CAC, maar volle CACIB en onze Aka werd perfect geshowd door Demi Weijmans en werd wederom beste teef met het CAC + CACIB en uiteindelijk BOB. Heel blij met onze eerste internationale (CACIB) puntjes van Bono en Aka..:-)

Aka & Demi Bono

11 juli Ik ging met Keni ( Kensei No Fukuaoi Go Sapporo Kagasou), Molly ( Icyitadaki Go Kyousei) en Kira ( Choufume Go Shirakayasou) naar Oberwart (O). Erg blij om te melden dat Keni en Molly beiden hun laatste puntje hebben behaald en nu OOSTENRIJKS KAMPIOEN zijn geworden..:-)

Aka Keni Kira

28 juni Internationale show in Genk (B). Keurmeester was Mevr. Elly Weijenborg uit NL en onze Kira ( Choufume Go Shirakayasou) werd beste teef met het CAC + CACIB en uiteindelijk BOB. Met deze show is Kira Belgisch en Internationaal kampioen geworden, super trots op mijn meissie..:-)

Kira

13 juni Nog maar net bijgekomen van Oss en Klagenfurt en ik ging met Rianne op pad naar Milaan voor de Wereldshow daar met Keni, Aka, Diva en Kira. We hadden fijn hotel en erg gezellig gehad..:-) De KM was Dhr. Bessho Satoshi van Japan en onze Keni kreeg uitmuntend in een sterke kampioensklas. De jeugdklas werd in ring ernaast gekeurd en KM was G. Allessandra van Italie. Rufus  ( Lekkou Makes People Talk About) waar ik mede-eigenaar van ben werd JEUGDWERELDKAMPIOEN 2015! Rianne kreeg met Sunni ( Mara-shimas Shining Miracle) een uitmuntend en onze Aka werd uit de sterkste klasse vertegenwoordigt op de WWShow JEUGDWERELDKAMPIOEN 2015!! Onze Diva kreeg uitmuntend in open klas en onze Kira werd 1ste van een sterke kampioensklas...Wauwww...uiteindelijk werd Kira VICE WERELDKAMPIOEN 2015 en beste teef werd onze AKA..:-) Het blijft toch weer geweldig om onze 10de zelfgefokte wereldkampioen in huis te hebben!!

Keni Diva Aka

Kira Aka

Aka Rufus

6-7 juni Na Oss reed ik door naar Klagenfurt in Oostenrijk voor de 2daagse show daar met Keni, Diva en Kira. Eerste dag was de km E. Drudi van San Marino en onze Keni kreeg het CACA + reserve CACIB. Diva kreeg het CACA in open klas en Kira kreeg het CACA + reserve CACIB in kampioensklas. Volgende dag was de km J. Matice van Kroatie en onze Keni kreeg het CACA + CACIB & BOS. Onze Diva kreeg het CACA + reserve CACIB en Kira kreeg het CACA.
5 juni Vandaag was de 2 jaarlijkse show in Oss en ik was daar met Kura en Diva. KM was Mevr. Anita Gielissen (NL) en onze Kura werd 1ste in de jeugdklas en kreeg uiteindelijk reserve CAC. Onze Diva doet haar naam nog steeds eer aan en werd beste teef en beste van het ras.

Diva

8/9 mei Eindelijk zag ik mijn maatje Janny weer na een half jaar...we hebben heerlijk een paar dagen in Dortmund doorgebracht..:-) Op vrijdag 8 mei was de EUROPASIEGERSHOW en KM was Mevr. D. Steffen uit Zwitserland. De broer van onze Aka ( Mara-shimas Hasha Go) werd 1ste in de jeugdklas met mooie titel van JUNIOR EUROPASIEGER 2015. Onze Keni was in topvorm en kreeg het VDH+CAC+CACIB+BOB en titel EUROPASIEGER 2015. Seki ( Novens Shizuko) in eigendom van Janny en mij werd 1ste in open klas met het CAC. Onze Aka werd 2de in de jeugdklas en onze Diva werd 2de in de open klas. Kichi ( Mara-shimas Mami Reifujin) werd 2de in de kampioensklas. Super blij met deze resultaten..:-) Volgende dag was de FRUHJAHRESSIEGERSHOW en KM was Mevr. G. Kastl (D). Onze Keni werd 2de in kampioensklas en werd uiteindelijk reserve reu. Seki kreeg het CAC in open klas. Vandaag was het de beurt aan de dames, want Aka ( Mara-shimas Akiakane Go) werd 1ste in jeugdklas met de titel van JUNIOR FRUHJAHRESSIEGERIN 2015 en uiteindelijk werd ze BESTE JUNIOR en fantastisch geshowd door Demi Weijmans. Kichi kreeg het CAC in kk en onze Diva ( Beni Kurara Go Saitama Katou) deed het ook fantastisch en werd beste teef met het CAC + VDH+CACIB en titel van FRUHJAHRESSIEGERIN 2015. Janny en ik hebben topdagen samen gehad met fantastische resultaten..:-)

Aka Diva Keni

1-2-3 mei Ik ging op pad met Keni, Diva en Kira naar de 3daagse GRAND PRIX show in Boedapest (H). Eerste dag was de km Mevr. B. Scheel (DK), onze Keni werd beste reu met het CAC + CACIB + BOS. Onze Kira kreeg het CAC + reserve CACIB en onze Diva werd beste teef met het CAC + CACIB + BOB. 2de dag was de km Mevr. A. Tarjan (H). Onze Keni werd beste reu met het CAC + CACIB + BOS, onze Kira het CAC + reserve CACIB en onze Diva werd beste teef met het CAC + CACIB en BOB. 3de dag was de km Mevr. Z. Vaczi-Balogh (H). Onze Keni wederom beste reu met het CAC + CACIB + BOS. Onze Kira kreeg het CAC + reserve CACIB en onze Diva werd beste teef met het CAC + CACIB + BOB. Met deze dagen zijn Keni, Kira en Diva Hongaars kampioen geworden..:-)

KeniKiraDiva

4/5 april Nu was het de beurt aan de dubbele CACIB tentoonstelling in Goes (NL). Ik was daar met Aka ( Mara-shimas Akiakane Go ) en Diva ( Beni kurara Go Saitama Katou). KM was Mevr. I. Zwaardman-Pinster (NL) en onze Aka werd geshowd door Demi Weijmans. Onze Diva werd 2de in open klas en Aka werd vanuit de jeugdklas beste teef met het CAC en uiteindelijk BESTE VAN HET RAS! Dee groepskeuring werd door Mevr. Zwaardman-Pinster gekeurd en Aka werd 2de BIG....wauwww..:-) Volgende dag was de KM Dhr. Liimatainen (FI) en Diva werd 2de in open klas en Aka deed het weer door vanuit de jeugdklas beste teef te worden met het CAC en wederom BESTE VAN HET RAS! Met de groepskeuring was Aka bij de selectie. Met deze shows is Aka nu Nederlands jeugdkampioen geworden, super trots op mijn meissie..:-)

Aka BOB + 2BIG

Aka BOB

29 maart Laatste weekend van maart is altijd de 1ste show van Luxemburg en ik was daar met Keni ( Kensei No Fukuaoi Go Sapporo Kagasou), Kira ( Choufume Go Shirakayasou), Riko ( Copperdots Beikoku Riko) en Diva ( Beni Kurara Go Saitama Katou). KM was Dhr. B. Milosevic (Serbie). Onze Keni werd 3de in KK, onze Riko werd 2de in KK en behaalde met dit CACL haar LUXEMBURGS kampioenschap. Onze Kira kreeg uitmuntend in open klas, maar onze Diva deed het weer en werd 1ste in open klas en beste teef met het CACL + CACIB en uiteindelijk BESTE VAN HET RAS!

DIVA

14/15 maart Ik vertrok met Keni ( Kensei No Fukuaoi Go Sapporo Kagasou), Kura ( Mara-shimas Hazakura), Diva ( Beni Kurara Go Saitama Katou) en Riko ( Copperdots Beikoku Riko) naar de Nationale E'levage show op zaterdag en zondags was de Internationale show + specialty in Montlucon (F). Op zaterdag was de KM Dhr. Mannato (F) met een inschrijving van 51 Shibas! Onze Keni deed het super en werd uit een sterke open klas 1ste. Onze Kura deed het ook super en werd uit een grote puppy klas 1ste en uiteindelijk beste pup van het ras. Riko werd 3de in open klas en onze Diva werd 1ste in open klas en haalde het felbegeerde CAC van de Nationale....Diva werd ook beste teef en uiteindelijk BESTE VAN HET RAS!! Mevr. Delaquis (Z) keurde de puppen en maakte KURA BESTE PUP IN SHOW..:-) Er waren 5 KM voor de best in show keuring en supertrots op Diva die BEST IN SHOW werd..:-) Volgende dag was de internationale show en KM was Mevr. E. Upmeijer (NL) met inschrijving van 33 Shibas. Onze Keni kreeg het CAC + reserve CACIB, Kura werd beste pup en onze Diva kreeg het CAC + CACIB en BOB. Riko heb ik niet uitgebracht. Het was weer een super weekend en trots op mijn kanjers die het super deden..:-)

Kura

DIVA BISS

28 februari Dit jaar werd de Benelux winnershow gehouden in Groningen. KM was Mevr. A. Whitemarsh van Zweden. Chantal was mee met onze Bono ( Akafukuryu Go Saitama Katou) en werd 2de in de jeugdklas, onze Keni ( Kensei No Fukuaoi Go Sapporo Kagasou) werd 3de in de kampioensklas. Onze Aka ( Mara-shimas Akiakane Go) werd 1ste in de jeugdklas en hiermee de titel verdiend van Benelux jeugdwinster 2015, Aka kreeg ook het reserve CAC. Onze Diva ( Beni Kurara Go Saitama Katou) werd 1ste in de open klas en Riko ( Copperdots Beikoku Riko) 3de in de kampioensklas. Onze Kura ( Mara-shimas Hazakura) werd beste pup van het ras en uiteindelijk 2de beste pup in show!!

Kura

22 februari Internationale show in Hoogstraten en ik was daar alleen met onze Diva ( Beni Kurara Go Saitama Katou) en de KM was Dhr. Deschuymere van Belgie. Onze Diva deed het super en werd beste teef met het CAC + CACIB en uiteindelijk BESTE VAN HET RAS!!

Diva

14/15 februari Ik ging met Edith naar de dubbele CACIB show in Fribourg met Keni ( Kensei No Fukuaoi Go Sapporo Kagasou), Diva ( Beni Kurara Go Saitama Katou) en Riko ( Copperdots Beikoku Riko). KM op zaterdag was Dhr. T. Althaus van Zwitserland. Onze Keni werd beste reu met het CAC + CACIB en uiteindelijk beste van het ras. Onze Riko kreeg het CAC + reserve CACIB en onze Diva werd beste teef met het CAC + CACIB. Volgende dag was de km Dhr. Kamisato van Japan en onze Keni werd beste reu met het CAC + CACIB. Onze Diva kreeg het CAC + reserve CACIB en onze Riko werd beste teef met het CAC + CACIB en beste van het ras. IN de groepskeuring werd Riko  2de in de groepskeuring onder KM Mevr. A. Juhasz (H). We hebben het super gezellig gehad en goed weer thuis gekomen..:-)

  Diva    Keni

 Riko

7 februari Internationale show in Eindhoven. Km was Mevr. R. Wagner (L). Ik was zelf niet op deze show, maar mijn meisjes Aka ( Mara-shimas Akiakane Go) en Diva ( Beni Kurara Go Saitama Katou) wel. Edith en Ilona hadden Dai ( Mara-shimas Sedai-Shijin) mee en hij werd 3de in kampioensklas, Aka werd 2de in jeugdklas en Diva kreeg het reserve CAC + CACIB.
25 januari Internationale show in Moeskroen (B). KM was Dhr. J. Opara van Polen. Onze Kura ( Mara-shimas Hazakura) werd beste baby van het ras en haar moeder Diva ( Beni Kurara Go Saitama Katou) deed het ook geweldig en werd beste teef met het CAC + CACIB en uiteindelijk BESTE VAN HET RAS. Km was erg te spreken over de kwaliteiten van Kura en Diva, was erg fijn om te horen. Dhr. D. Spruit van Belgie deed de babykeuring en onze Kura werd BESTE BABY IN SHOW! Mevr. L. de Ridder van Belgie keurde rasgroep 5 en maakte onze Diva BESTE VAN GROEP 5....Wauwww...ik was echt superblij en zit nog steeds op een roze wolk..:-)

Kura

Diva

Diva

17/18 januari Ik vertrok met Keni ( Kensei No Fukuaoi Go Sapporo Kagasou), Kura ( Mara-shimas Hazakura), Aka ( Mara-shimas Akiakane Go) en Diva ( Beni Kurara Go Saitama Katou) naar de dubbele CACIB show in Ljubljana (Slovenie).  Op zaterdag was de km Dhr. P. Buratti (I). Onze Keni kreeg het CAC + CACIB en BOB. Kura werd beste baby. Onze Aka werd beste junior en beste teef. Onze Diva kreeg het CAC + CACIB. Volgende dag was de Sloveense winnershow en crufts kwalificatie en de km was Dhr. P. Sverstad uit Zweden. Onze Keni werd beste reu met het CAC + CACIB, onze Kura werd beste baby en bijna ontvoerd door de keurmeester..:-) Onze Aka werd Junior Winster , BOB junior en gekwalificeerd voor crufts 2016. Onze Diva werd beste teef met CAC + CACIB en BOB. Met de babykeuring werd onze Kura 2de beste baby in show en zat Diva in de selectie van groep 5. Vivian Poth die Aka had geshowd wou graag meedoen met de koppelklas en deed mee met Keni en Aka en ze deden het super en werden 2de beste koppel in show..:-)

Keni & Aka Diva

Aka & Keni Kura

11 januari Volgende dag was de hond van het jaarshow gehouden in de Flint te Amersfoort. Onze Keni ( Kensei No Fukuaoi Go Sapporo Kagasou) en onze Riko ( Copperdots Beikoku Riko) waren gekwalificeerd voor deze prestige show. KM voor groep 5 was Mevr. C. Saes en erg trots dat onze Keni bij de 5 geselecteerden zat.

Keni Riko

10 januari Eerste show van het nieuwe jaar werd gehouden in Genk ( Belgie). Ik was daar met Enrai ( Mara-shimas Enrai), Keni ( Kensei No Fukuaoi Go Sapporo Kagasou) en Diva ( Beni Kurara Go Saitama Katou) Enrai is de zoon van Diva. Keurmeester was Mrs. L. Stojkovic (F). Onze Keni kreeg het CAC, onze Enrai werd beste baby van het ras en daarboven op werd Diva beste teef met het CAC + BOB. Met de groepskeuringen werd Enrai 4de beste baby in show en Diva werd 4de in rasgroep 5.  Een fantastische start van het nieuwe jaar en we kijken ernaar uit om met onze jeugd aan de slag te gaan.

Zoon en moeder. Enrai + Diva